Gölköy Ahmet Naci Coşkunoğlu Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzu akademik ve sosyal alanda başarılı örnek bir okul haline getirmek.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Nisan 2012 Çatalada Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Sanata Dönüşüm adlı resim ve heykel yarışmasında İLÇE 1.LİK ÖDÜLÜ. 2018 Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Reversi oyunu il 1.liği. 2018 Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali Çuval Yarışı ilçe 1.liği. 2019 Okçuluk Turnuvasi il 1.liği. 2019 Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Türkiye 1.liği.

Saatler: 09.00 / 15.15
Isınma: FUEL OİL KALORİFER
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 6 - 6 adet lojmandan 3 tanesi okul bahçesinde olup diğerleri Gölköy merkezdedir ve okula 2 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda E-Twinning projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda satranç, geleneksel çocuk oyunları ve akıl oyunları çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://ahmetnacicoskunogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gölköy Mah. 3.sok. No1 Bodrum/Muğla

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Göltürkbükü, Bodrum yarımadasının kuzeyinde güzel bir beldedir. Kiralar 1500-2000 TL arasında değişmektedir.

Adres - Gölköy Mah. 3.sok. No1 Bodrum/Muğla

Ulaşım Bodrum-Göltürkbükü minibüsleri ile yapılır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 140 km, ilçe merkezine 18 km dir.