19.12.2012 2472

Okulumuz 9 Eylül 1990 tarihinde elim bir trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda eden iş adamı Ahmet Naci COŞKUNOĞLU adına, merhumun tatillerini çok sevdiği beldemizde geçirmesi ve beldemizde bir okul olmadığını fark edip ajandasına beldemize bir okul yaptırmayı almasını vasiyeti kabul eden ailesi tarafından yaptırılmıştır. 12 derslikli olarak tasarlanıp yapımına başlanan okulumuz 1994 yılında eğitim & öğretime açılmıştır. 1994 yılından bu yana Göltürkbükü beldesi çocuklarını geleceğe hazırlayan okulumuz zaman içerisinde çeşitli tamir ve tadilatlar görmüştür. Son kapsamlı tadilatı ve revizyonu 2005 yılında ABD’li ünlü işadamı Mel SİMON ve Eşi Bren SİMON’un yine müteveffa oğulları Max SİMON hatırasına okulumuza olan yardımları ile görmüştür. Bu tarihte okulumuza tam teçhizatlı bir bilgisayar laboratuvarı ile okul bahçesine bir çocuk parkı eklenmiş ayrıca okul çatısında (damı) yalıtım yapılmıştır. 2007 yılında elektrik kontağından okulumuz arka bahçesinde küçük çaplı bir yangın çıkmış neyse ki zarar büyümeden yangın söndürülmüştür. 2008 yılında okulumuz adına büyük bir eksiklik olan bahçe ihata duvarı da yapılmış olup okulumuz daha iyi, daha kaliteli ve daha güvenli olma yolunda bir adım daha atmıştır. Bu tarihten günümüze değin gerek gelmiş ve geçmiş okul idarelerinin gerek duyarlı vatandaşlarımızın gerekse okul aile birliğinin çalışmaları sürmüş okulumuz fizik ve teknik olarak her geçen gün bir derece daha ilerlemiştir. Okulumuz ortak aklın ve azimli çalışmaların müspet sonuçlarıyla çağdaş standartları yakalamıştır. Akıllı tahta ve işlevsel öğrenci sıralarıyla, internet bağlantılı bilgisayar ve yansı makineli sınıflarıyla, büyük bir artı değer olarak genç ve dinamik kadrosuyla eğitim ve öğretime son sürat devam eden okulumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği doğrultuda ilerlemek kararlılığındadır.